Ceremonia de învestire în funcția de prefect

Domnul Mircea Abrudean, numit în funcția publică de prefect al județului Cluj, a depus duminică, 15 decembrie 2019, jurământul de credință în cadrul unei ceremonii la care au participat Lucian-Nicolae BODE, ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Ioan-Marcel BOLOȘ, ministrul fondurilor europene, europarlamentari, parlamentari, reprezentanți ai autorităților publice locale, oficialități civile și militare, precum și șefi ai serviciilor publice deconcentrate.

„Odată cu numirea în această funcție îmi asum o mare responsabilitate, în primul rând, față de cetățenii județului Cluj. În acest sens, consider că prefectul trebuie să fie, în egală măsură, reprezentantul Guvernului în teritoriu, dar și al cetățenilor județului în relația cu Guvernul.

Ca priorități ale mandatului meu, îmi doresc ca Instituția Prefectului să devină un model de transparență și eficiență pentru toate instituțiile publice din județ și un partener activ al administrațiilor locale” a spus prefectul Mircea Abrudean în mesajul adresat celor prezenți la eveniment.

Vezi mai multe foto aici.

©Foto: Eugen Olariu