Comunicat de presă – deschiderea sediului secundar din municipiul Câmpia Turzii al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj

Mâine, 22.09.2020, va începe activitatea la sediul secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj, situat în Câmpia Turzii, str. George Coșbuc, nr. 24, în aceeași clădire unde se află sediul Poliției Municipiului Câmpia Turzii. La acest sediu secundar se vor efectua activitățile de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Cetățenii pot depune aceste documente, fără programare, în zilele de marți și joi, între orele 9.30 – 13.30. Solicitările vor fi preluate în ordinea prezentării acestora la ghișeul serviciului. Pentru ridicarea documentelor și a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii, eliberate în baza cererii depuse la acest ghișeu, programul este în aceleași zile de marți și joi, în intervalul orar 13.30 – 14.30, în funcție de planificarea stabilită la preluarea dosarului.

Deschiderea sediului secundar din Câmpia Turzii este un beneficiu adus cetățenilor din această zonă a județului și un avantaj pentru aproximativ 20 de UAT- uri învecinate, orientat către descentralizarea serviciilor publice, în scopul creșterii accesibilității acestora. În acest sens, rezultă și o diminuare a distanțelor parcurse de cetățeni în vederea soluționării diferitelor operațiuni specifice și posibilitatea de a alege sediul considerat mai accesibil. De asemenea, acest punct de lucru aflat în afara reședinței de județ, reprezintă și o soluție pentru reducerea aglomerării de persoane la ghișeele serviciului din Cluj-Napoca.

Biroul de presă
21.09.2020