Petiții

În atenția opiniei publice

Având în vedere contextul epidemiologic actual, în conformitate cu Ordinul nr. 3.577/831/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS –CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activității la locul de muncă în condițiile de securitate și sănătate în muncă, pe perioada stării de alertă, Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Hotărârea Guvernului nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și Nota –Raport nr. 647251/2020 privind desfășurarea activității de relații cu publicul în unitățile Ministerului Afacerilor Interne după încetarea stării de urgență, în scopul prevenirii aglomerației și evitării contactului direct între cetățenii care se prezintă la sediul instituției, vă informăm că s-a modificat programul de audiențe, relații cu publicul și registratură generală! Pentru detalii click aici!

 

Formular de petiții

 

* Tip persoană:
* Nume:

* Prenume:

E-mail:
Telefon de contact:
* Adresa de domiciliu/adresa de corespondență:
* Județ:

Subiect:

* Conținutul petiției:


Dacă doriți să atașați un fișier acestei sesizări, încărcați-l aici:

Fișierul trebuie să aibă extensia .pdf, .doc, .docx, .zip, .rar, jpeg, jpg, .png, să nu depășească 1MB și să nu conțină diacritice în denumire.
* Cod de siguranță:
(Vă rugăm să completați acest câmp cu cifrele și literele afișate în imaginea de mai jos)

Vă rugăm să apăsați butonul TRIMITE o singură dată și să așteptați mesajul de răspuns.


Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Instituția Prefectului – Județul Cluj în scopul soluționării cererii. În vederea realizării acestui scop, datele pot fi dezvăluite unor terți. Datele dumneavoastră sunt stocate pe perioada necesară îndeplinirii atribuțiilor, după care vor fi arhivate potrivit legislației aplicabile. Persoanele ale căror date personale sunt prelucrate de Instituția Prefectului – Județul Cluj pot să își exercite drepturile prevăzute de Regulamentul General privind Protecția Datelor printr-o cerere trimisă la adresa Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 58, Cluj-Napoca, sau la adresa de poștă electronică: luminita.debrenti [@] prefecturacluj.ro. Mai multe informații puteți obține accesând https://cj.prefectura.mai.gov.ro/alte-activitati/protectia-datelor-cu-caracter-personal/.