Depunerea jurământului de credinţă

Vineri, 10 noiembrie 2017, prefectul judeţului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, a participat la festivitatea depunerii jurământului de credință de către cei 150 de elevi din anul I ai Şcolii de Agenți de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

„JUR credință patriei mele, România, JUR să îmi apăr țara, chiar cu prețul vieții, JUR să respect Constituția, legile țării și regulamentele militare, Așa să îmi ajute Dumnezeu!”

„Dragi elevi, Trebuie să fiţi mândri că urmaţi cursurile unei instituţii al cărei patron spiritual este Septimiu Mureşan și că promoția dumneavoastră are onoarea de a rămâne în istoria acestei școli ca „Promoția CENTENAR”. În plus, mai trebuie să fiţi mândri de faptul că sunteţi înconjuraţi de un corp profesoral de excepţie, dascăli care au format generații de polițiști, insuflându-le respect și dragoste pentru profesia aleasă. […] Cu aceste gânduri, vă felicit în numele meu şi al Instituția Prefectului – Județul Cluj, pentru depunerea jurământului și vă doresc Mult succes!” a spus prefectul Ioan Aurel Cherecheș în mesajul adresat celor prezenţi la ceremonie.

Album foto