Recomandări cu privire la utilizarea reţelei de socializare

Facebook – www.facebook.com/PrefecturaCluj

Scopul reţelei de socializare este acela de a informa publicul intern şi extern cu privire la activităţile şi evenimentele Instituţiei Prefectului – Judeţul Cluj.

Încurajăm participarea activă a tuturor vizitatorilor.

Părerea dumneavoastră contează! Sesizaţi-ne la adresa de e-mail: prefectura [@] prefecturacluj.ro dacă aveţi întrebări sau remarci cu privire la informaţiile prezentate pe pagina noastră.

Informaţiile prezentate pe pagina noastră sunt informaţii de interes public şi pot fi distribuite sau copiate, cu excepţia cazurilor în care există specificaţii pentru interzicerea acestora.
Încercările neautorizate de încărcare sau modificare a datelor sunt strict interzise şi vor fi pedepsite conform reglementărilor în vigoare.

Comentariile utilizatorilor sunt binevenite şi încurajate. Discuţiile sunt moderate iar conţinutul acestora va fi revizuit din punct de vedere al conformităţii înainte de a fi postat pe site.
Vom şterge orice text care conţine:
– elemente cu caracter profan;
– elemente cu conţinut sexual;
– materiale ce conţin violenţă, elemente deranjante sau cu caracter jignitor;
– limbaj vulgar sau injurios;
– ură şi limbaj ofensiv îndreptate către o anumită rasă;
– atacuri la persoană de orice fel;
– alte link-uri tendenţioase sau de natură să viruseze utilizatorii reţelei;
– reclame pentru anumite produse sau servicii.

În cazurile în care nu este posibilă revizuirea conţinutului materialului (rezultat în urma comentariilor utilizatorilor) înainte de fi postat pe website, aceasta se va face imediat după apariţia materialului în cauză.