ÔŁŚ­čöć Prognoza meteorologic─â din perioada urm─âtoare arat─â temperaturi deosebit de ridicate la nivelul tarii noastre.

Astfel, Comitetul Jude╚Ťean Pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â Cluj s-a reunit ast─âzi ├«n ╚Öedin╚Ť─â extraordinar─â, ├«n vederea asigur─ârii m─âsurilor necesare pentru prevenirea ╚Öi gestionarea posibilelor situa╚Ťii de urgen╚Ť─â ce se pot produce din cauza caniculei.

Ôťů Primarii unit─â╚Ťilor administrativ-teritoriale din jude╚Ť, ├«n calitate de pre╚Öedin╚Ťi ai Comitetelor locale pentru situa╚Ťii de urgen╚Ť─â, al─âturi de:
– Inspectoratul pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â ÔÇ×Avram IancuÔÇŁ al Jude╚Ťului Cluj
– Direc╚Ťia de S─ân─âtate Public─â
– Serviciul de Ambulan╚Ť─â jude╚Ťean
– Direc╚Ťia Sanitar─â-Veterinar─â ╚Öi pentru Siguran╚Ťa Alimentelor Cluj
– Inspectoratul Teritorial de Munc─â al Jude╚Ťului Cluj,

vor desf─â╚Öura ac╚Ťiuni specifice de informare a popula╚Ťiei ╚Öi a operatorilor economici cu privire la m─âsurile de prevenire a efectelor periculoase pentru s─ân─âtatea popula╚Ťiei ├«n perioadele caniculare.

ÔŁŚ M─âsurile de prevenire ├«n perioadele caniculare pentru popula╚Ťie, de prevenire a incendiilor pentru perioadele caniculare sau secetoase ╚Öi prevenirea incendiilor de vegeta╚Ťie ╚Öi de miri╚Öti, c├ót ╚Öi de aprobare a acestora ├«n condi╚Ťiile cerute de legisla╚Ťia ├«n vigoare, pot fi consultate acces├ónd link-ul hot─âr├órii num─ârul 97 din 24 iunie 2022: https://bit.ly/3A1NSHh