❗ Comunicat de presă

⚠️ În cursul zile de astăzi, 08.07.2022, Compania de Apă Someș S.A. a notificat prin adresa 29823/ DG/SDR/08.07.2022, înregistrată la Instituția Prefectului – Județul Cluj cu numărul 8.162/08.07.2022, faptul că în timpul lucrărilor de deviere a râului Someșul Mic, pe raza localității Apahida, s-a produs o avarie și este afectată alimentarea cu apă pentru consumatorii din perimetrul localităților menționate în comunicat, pe perioada lucrărilor pentru remediere.

📍 Localitățile afectate sunt: Apahida, Sânnicoară, Corpadea, Câmpenești, Sub Coastă, Dezmir, Pata, Bodrog, Boju, Cara, Moriști, Cojocna, Jucu de Mijloc, Parc Industrial Tetarom III, Jucu Herghelie, Jucu de Sus, Gădălin, Vișea, Borșa, Borșa-Cătun, Ciumăfaia, Giula, Chidea, Bădești, Răscruci, Bonțida, Iclod, Livada, Orman, Fundătura, Iclozel, Cornești, Lujerdiu, Morău, Bârlea, Tioltur, Stoiana, Luna de Jos, Dăbâca, Pâglișa, Aluniș, Ghirolt.

🔧 Atât personalul Compania de Apă Someș S.A., cât și constructorul conlucrează într-un ritm susținut, pentru a relua alimentarea cu apă potabilă în cât mai scurt timp.

💧 În conformitate cu mesajele transmise și până acum, recomandăm consumul de apă în mod cumpătat, având în vedere perioadele caniculare și datele prognozelor meteorologice din perioada următoare, pentru a preveni posibilele limitări de alimentare cu apă potabilă.