Ceremonialul militar dedicat sărbătoririi a 172 de ani de existență a Jandarmeriei Române

Doamna prefect, Irina Munteanu, a participat, astăzi, 1 Aprilie, la ceremonialul militar dedicat sărbătoririi a 172 de ani de existență a Jandarmeriei Române.

Cu această ocazie, doamna prefect a transmis următorul mesaj:

,,La aniversarea a 172 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române vreau să vă mulţumesc pentru invitaţia de a fi, din nou, alături de dumneavoastră. Acest fapt îmi oferă un bun prilej de a adresa sincere felicitări întregului personal al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj şi a Grupării de Jandarmi Mobilă „Ștefan Ciceo-Pop” Cluj-Napoca.
Așa cum am spus-o de fiecare dată, sunt onorată să fiu prezentă la întâlnirile cu dumneavoastră pentru a-mi exprima aprecierea pentru modul în care vă îndepliniţi atribuţiile în slujba cetăţenilor și a comunităţii.
Instituția pe care o reprezentați este o structură esenţială în tot ceea ce înseamnă apărarea ordinii şi liniştii publice, a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor. A fi jandarm însemnă curaj şi putere de sacrificiu, o onoare, dar şi o provocare, pentru că uniforma albastră a impus şi trebuie să impună respectul dat de datoria împlinită ori de căte ori societatea are nevoie.
Fie că vorbim de activităţi privind asigurarea ordinii şi liniştii publice, competiţii sportive sau cele de sprijinire a autorităţilor locale în situaţii de urgenţă, felicit toți jandarmii clujeni pentru profesionalismul de care dau dovadă. La toate aceste misiuni, vreau să fac o mențiune specială în ceea ce privește buna și eficienta colaborare instituțională pe care am avut-o pe timpul pandemiei.

Domnule Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, domnule Comandant al Grupării de Jandarmi Mobilă, dragi jandarmi

Eu personal, celelalte autorităţi locale şi întreaga comunitate clujeană avem încredere în dumneavoastră, răsplata noastră fiind respectul şi admiraţia pe care vi le purtăm. Clujenii au nevoie de o instituţie puternică, aşa cum este Jandarmeria, astfel încât fiecare să se simtă protejat și în siguranță!
Vă urez tuturor împliniri profesionale şi satisfacţii personale, sănătate şi bucurii alături de familii şi de toţi cei dragi.
„LA MULŢI ANI”! “