În atenția organelor de presă – INVITAȚIE LA DECLARAȚII DE PRESĂ – Festivalul de muzică UNTOLD 2023

INVITAȚIE LA DECLARAȚII DE PRESĂ

– Festivalul de muzică UNTOLD 2023 –

Jurnaliștii acreditați pe lângă instituțiile M.A.I. din județul Cluj sunt invitați la declarațiile de presă ocazionate de festivalul de muzică UNTOLD 2023, unde mâine, 3 august,  la ora 14:30, purtătorii de cuvânt ai Instituției Prefectului – Județul Cluj, ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio-Pop”, ai Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, ai Poliției de Frontieră – Sectorului Poliției de Frontieră Cluj-Napoca, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj, ai Agenției Naționale Antidrog Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrului Regional Cluj-Napoca vor susține o declarație comună de presă, având ca subiect măsurile de ordine și siguranță publică luate la nivelul structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

➡️ Accesul pentru presă se efectuează pe poarta de pe Aleea Stadionului, dinspre strada Uzinei Electrice, iar declarațiile se vor desfășura la punctul MAI (poziționat lângă trecerea de pietoni de pe strada George Coșbuc).
Menționăm că este necesar ca formalitățile pentru acreditare și acces în cadrul festivalului să fie efectuate în prealabil.

❗️ Echipele TV sunt rugate să fie prezente cu minim 20 de minute înainte de ora 14:30, când vor începe declarațiile.

Vă așteptăm!